Ook dit is Jong Zulte

§  Jong Zulte wil via een verfijnd opleidingsplan de jeugd  naar een hoger niveau  tillen en daarbij  talentvolle spelers aan de A-kern afleveren (Peter Dhaene, bestuurslid)

 

§  Na 5 seizoenen te zijn weg geweest te zijn, gevoel van thuiskomen. Zeer familiale club, met veel inzet van iedereen om te proberen jonge gasten zo goed mogelijk te begeleiden, terwijl niet iedereen dit ziet. (Jeffrey Nuyttens, ex-beloftentrainer)

 

§  Jong Zulte betekent voor mij het begin van mijn voetbalcarrière en een prachtige leerrijke ervaring waar ik altijd met plezier aan terug zal denken. Samenhang tussen spelers, staff, bestuur binnen deze ploeg is iets waar veel andere ploegen van kunnen leren. (Matties Vancraeyenest, ex-speler)

 

§!!!OneTeamOneDream!!!  (Olivier Matthijs, speler A-kern)

  

§  Jong Zulte is een provinciale voetbalclub, geleid door een enthousiast en gedreven bestuur dat de club wil zien groeien. De club biedt een kans aan Zultse jongens en meisjes om al op jonge leeftijd de voetbalsport te ontdekken en zo de basis te leggen voor een sportieve jeugd. (Diego Moerman, bestuurslid)

  

§  Playing football with your feet is one thing, but when your playing @ Jong Zulte, you play with your heart  (Michiel Deweer, speler A-kern)

 

§  Jong Zulte is een fysiek en mentaal sterke club die dit jaar werd dit beloond met promotie naar 1e provinciale. De spelersgroep zelf is een gehechte vriendengroep met veel voetballende kwaliteiten en die zowel op als naast het veld supergoed overeengekomen (Frederik Desmet, ex-speler)

 

§  Jong Zulte is een groeiende club met realistische ambities die staat voor modern voetbal, kameraadschap en respect voor iedereen. Jong Zulte is #OneTeam (Kim Six, T2 A-kern)

 

§  Jong Zulte = familiale club met ambitie (Jens Deconinck, speler A-kern)

 

§  Een uit de hand gelopen hobby, met zeer veel mooie momenten. Iets zeer belangrijk waar ik iedere week naar uit kijk.  (Seba, top supporter)

 

§  Een voetbalploeg die uitgegroeid is in een vriendenploeg zonder uitzonderingen (Bram Decuyper, speler A-kern)

 

§  Jong Zulte: Groepsfeer en ambitie om verder te gaan (Johan Dekeyser, hoofdsponsor en bestuurslid)

 

§  Het DNA van Jong Zulte bestaat echt! Elk jaar wordt van een voetballend team, een vriendenbende, een familie gesmeed.... VERSLAVEND (Jasper Decuyper, speler A-kern)

 

§  Voor mij betekend Jong Zulte dat ik een beetje deel kan uitmaken van de belgische voetbalgeschiedenis, weliswaar op lager niveau. Belangrijk is ook de super relaties die ik kan opbouwen met een zeer leuke bende (Armin Erdös, speler A-kern)

 

§  Jong Zulte staat voor mij als een warme club met een goede structuur en waar iedere speler zich thuis voelt. (Mathias Dhont, ex-speler)

 

§  Provinciaal voetbal is leuk en plezant voor de plaatselijke bevolking en de jeugdspelers hebben de kans om hun favoriete sport in eigen gemeente te kunnen beoefenen. (Marc Nachtergaele, uitbater kantine Kastanjelaan)

 

§  Jong Zulte staat voor sportief voetbal en amusement (Dirk Debouvere, bestuurslid en terreinverzorgen Waalmeers)

  

§  Een warme club waar je als speler altijd met plezier gaat trainen en voetballen. Een club met opperbeste sfeer waar je na ee training of match wel eens durft blijven plakken... (Maxime Goeminne, speler A-kern)

  

§  Jong Zulte is een groep kameraden die enorm goed samenhangt, zowel op als naast het plein. Een ploeg met gezonde ambities. (Ludovic Goeminne, speler A-kern)

  

§  Jong Zulte is a part of my life. Waar vele mensen met hart en ziel werken om dit draaiende te houden. Die mensen krijgen mijn eeuwige respect. (Steven Peck, Technisch Directeur)

  

§  Jong Zulte is een hartelijke en familiale club die garant staat voor attractief en aanvallend voetbal. Een club met gezonde ambitie en respect en waardering voor elke persoonlijkheid binnen de organisatie. #Jong ZulteDNA (Jaron Lemey, keeper A-kern)

  

§  Familie en leuke club met nuchtere en gezonde ambitie. (Stefaan van t' Veer)

  

§  Jong Zulte..... Where you never walk alone  (Dieter Vandenbuerie, ex-speler)

  

§  Voor mij is Jong Zulte een ploeg die op een gezonde en ambitieuze manier hun sportieve doelen probeert te halen. Terwijl staan vriendschap en goede sfeer centraal in het bereiken van die doelen. (Michael Geamanu, Ex-keeper)

  

§  Club die een schitterend parcours afgelegd heeft, waar ikzelf enorm veel bijgeleerd heb en die altijd bijzonder zal blijven. Ik kijk uit te zien wat 1ste prov. brengt. (Simon Langrange, burgemeester Zulte)

  

§  Spelen bij Jong Zulte is zoals in het leven, met keiharde inzet op het veld is alles ernaast zoveel leuker. (Joeri Serruys, speler A-kern)

  

§  Jong Zulte... meer dan een club, een familie op en naast het veld, waardoor je iedere wedstrijd het beste van jezelf wil geven! Sedert ik er begonnen ben is de ploeg alleen maar positief gegroeid. (Naim Amri, speler A-kern)

  

§  10 jaar geleden stapten we met ons kleutertje Jong Zulte binnen. Wat in ons "wielrenners huis" toch wel een andere wereld was, voelt intussen behoorlijk vertrouwd aan. En wat begon met een doosje pralines vullen, groeide uit tot een iets groter takenpakket. En ja, we vloeken wel een keertje, maar eens het beestje je gebeten heeft.... (Silvie Van Thuyne, gerechtigd correspondent)