• Welkom

  Van harte welkom op de website van
  Jong Zulte!

 • Uitslag 9de competitiematch Fanion

  Jong Zulte - Meetjesland 2-3

  Voor verslag klik hier:

 • Pralinenverkoop Jeugdwerking

  vanaf heden tot midden november kan je bij alle spelers, bestuursleden, trainers, kantine en andere sympathisanten terecht voor de aankoop van heerlijke pralines. Bestellen kan via info@jongzulte.be

Welkom op de website van Jong Zulte voetbalclub!

Thuiswedstrijden 28 oktober 2016

9:30 JONG ZULTE u9 B          -  MACHELEN C NIV.2
10:00 JONG ZULTE u8 D        -  FC.KLUISBERGEN NIV.2
11:00 JONG ZULTE u10 N      -  NOKERE-KRUISHOUTEM NIV.2
15:00 JONG ZULTE Beloften  -   LATEM A

Praline Actie ten voordele van de jeugdwerking

De 3 grootste verkopers van de pralineactie zullen beloond worden met een zeer mooi cadeau mede door toedoen van 1 van onze sponsors. Wie dus kans wil maken, moet dan ook zijn beste beentje voorzetten om oma's, opa's, nonkels, tantes en vele vrienden te overtuigen 1 of meerdere doosjes aan te kopen en te genieten van de super lekkere "schoentjes met praliné-vulling", "balletjes met amaretto" of "fruitschijfjes"

Alvast bedankt

Bestuur Jong Zulte 

WIJZIGING GERECHTIGD CORRESPONDENT

Vanaf heden is Tom Beuselinck geen gerechtigd correspondent meer van de club Jong Zulte.

Vanaf nu wordt deze functie uitgeoefend door Sylvie Van Thuyne, woonachtig te Leenbeekstraat 1b, 9770 Kruiishoutem. Alle papieren die met ongevallen en zaken voor de KBVB te maken hebben, moeten vanaf heden rechtstreeks naar Sylvie gestuurd worden en niet langer naar TOM.

Verder blijft de procedure dezelfde dat spelers dit onmiddellijk aan de GC moeten melden op gc.jong.zulte@gmail.com. Dan krijgen ze een antwoord met de nodige uitleg. 

Bedankt voor jullie begrip. 

Sylvie Van Thuyne - Gerechtigd Correspondent Jong Zulte - 0472 80 25 26

Leenbeekstraat 1B
9770 Kruishoutem

gc.jong.zulte@gmail.com

 

ADMINISTRATIE ONGEVALLEN KBVB

Sportongevallen/aangifte

Voor iedere aangifte krijgt de club een ontvangstbewijs van de kbvb betreffende de betrokken speler. U krijgt dit ontvangstbewijs via de gerechtigde correspondent toegestuurd en dient dit bij te houden tot alle medische documenten (detail tegemoetkoming ziekenfonds, originele factuur ziekenhuis, farmaceutische specialiteiten) in uw bezit zijn. Pas dan moet u alles binnengeven voor financiële tegemoetkoming. De datum van ondertekening door de betrokken geneesheer is van belang voor het hernemen van de sportactiviteit.

Financiële tussenkomst gebeurt via facturatiedienst van de KBVB. Dit betekent dat de teruggave een aantal maanden op zich kan laten wachten.

ENKEL VOLLEDIGE DOSSIERS KUNNEN AFGEHANDELD WORDEN. GELIEVE BEST GEEN DOCUMENTEN IVM SPORTONGEVALLEN TE DEPONEREN IN DE BRIEVENBUS WAALSTRAAT. DEZE WORDT MAAR EENMAAL PER WEEK GEOPEND. MOGELIJKS KOMT DE AANGIFTE HIERDOOR TE LAAT BIJ DE KBVB

HET ONGEVALLENFORMULIER MOET DUS DIRECT VERSTUURD WORDEN NAAR DE GERECHTIGD CORRESPONDENT, SYLVIE VAN THUYNE, OP ADRES Leenbeekstraat 1B, 9770 Kruishoutem EN DIT BINNEN DE 14 DAGEN NA DATUM VAN ONGEVAL!! 

Op elke tussenkomst rekent de KBVB een administratieve kost aan. Gelieve hiermee dus rekening te willen houden.

Sylvie Van Thuyne - Gerechtigd correspondent

Vanhulle
 
Tom Moerman
 
Van Den Dorpe
 
Dakwerken Naessens
Tony Boeckaert
 
Dakwerken Van Vynckt
 
Vlasschuur
 
Dennisgraphics
Exit
 
AC group
 
Toog 43
 
Oma en Opa
Asfalt Tijtgat
 
Buikske vol
 
Buro Modern
 
De Brasserie
Carto
 
Decalec
 
Garage Ghijsels